Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura V1

JohnyYogi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Moze mi ktos napisac jakie eq robic dla sury wp do v1 (pajaki)zeby ogarniac calego spota bony nie graja roli (moge sobie doladowac zawsze konto)skille mam wir i ostrze na g buffy po 30% fms sr 36% a spot aitak niecisne :/

Opublikowano

Zbroja najlepiej 48/54lv +7/8/9 kd+4 ważne, żeby był def i chylka, bony 1/1.5k/2k hp i coś do wartości lub do pż, butki branza nasior powinny wystarczy 1.5k/2k pż, kolce jeśli chce Ci się w to bawić to do odpalania skilli łzy+9, a potem na ebo+9 zmienić, tarcza 21lv+9 lub 41lv+7/8/9, może być bez bonów, ale nno zawsze się przyda. Hełm 21lv+9 coś na szybkość ataku/trucie lub chociaż rege pż, albo może być czysty, fmsa skile i bufa masz dobre więc z tym eq co napisałem powinieneś ogarnąć już ;) Aha, jakbyś zrobił biologa do pamiątek to 60defa też się przyda

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Opublikowano

polecam :

mieczyk jak wiadomo fms jak najwieksze średnie i kd moba oraz kd krytyk

zbroja bony: hp / do pz/ warość ataku

hełmik -zwierzeta i otrucie

tarcza -nno ,zwierzeta,int

kolce -zwierzeta

naszyjnik /hp ,omdlenie

buty -hp , omdlenie,krytyk

milo jak wejdzie jeszcze szybkość ataku

podałam przecietne eq do expa bony"zwierzeta" zawsze moga być wymienne na "nieumarłe" plus do tego strzały

S%C5%81ODKA%C5%9ANE.jpg
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/603144-tutbonyeq-do-v2-na-privie-lub-tez-na-plu/

co prawda to jest tut do v2 , ale praktycznie takie same eq trzeba tam mieć o tyle łatwiej w v1 że tam działa bonus na zwierzaki , a w v2 nie .

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Krytyk/Szycie/Otrucie/Zwierzęta

ehh z tego co mi sie wydaje mowa tu o V1 lochu pajakow w ktorym nie dziala bon na zwierzeta tak samo jak w V2 zreszta.

zbrojka YY+9 defa/uchylki +3/4 1.5k pz cos na wartosc ataku albo % do PZ

Srebrna ebo +9 z przetopami

wisior amnetystowy czy jakos tak :D ten co ma reg pz dodatkowo z 1,5/2k pz

butki jakies z pz

helmet z reg pz

wbij dodatkowo strach albo zbrojke ( polecam strach) do m5 chociaz i odczujesz roznice :D

potki na speed ataku

Ja wp 55 ze slabym eq (yy +8 defa +3 1 k pz, ebo srebrna +9 z przetopami wyzywka +9 wisior 500 pz 19 reg pz okragla +8 i kozakami +4 1,5 k pz z oszczem G zbrojka M8 i strachem na M2 z fms +6 39 sr daje rade calego spota bez bufa wiec nie wiem czemu nie mozesz ogarnac)

Piona

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

UP bo ty masz zbrojke m8 i strach m2 i prawdopodobnie więcej defa w eq... hp to nie wszystko :)

12 k hp 460 defa 90 inta reszte w pz fms +6 39 sr 5 szycie moba + hity cos ponad 600

ale fakt zbrojka i strach robia swoje

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

Opublikowano

Omdlenie i może coś na trucie sie sprzyda. Na twoim miejscu ulepszyl bym czerwoną zbroję

1337113491-U379973.png

Opublikowano

Omdlenie i może coś na trucie sie sprzyda. Na twoim miejscu ulepszyl bym czerwoną zbroję

hehe "czerwona zbroje" :D od zbrojki lepszy jest strach, chyba ze masz zamiar robic surke tylko do 75 lvl'a

omdlenie i trucie hmmm do v1/v2 wedlug mnie lepszy kryt i %do pz/reg pz

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

Opublikowano

ja mam mglista +8 kd +3 defa i speeda 1k hp 10 do pz 10 odbicie 10 sztylety , fms +9 sr 33 kd +3 , naszyjnik brazna laczki po 1.5k hp , ebo+9 , okragla +7, wyzywka+9 skile m6/5 i daje rade w v1 szpony all spoty...

+ bufy po 28 %

Opublikowano

ja mam mglista +8 kd +3 defa i speeda 1k hp 10 do pz 10 odbicie 10 sztylety , fms +9 sr 33 kd +3 , naszyjnik brazna laczki po 1.5k hp , ebo+9 , okragla +7, wyzywka+9 skile m6/5 i daje rade w v1 szpony all spoty...

+ bufy po 28 %

pytanie nie bylo co ty masz tylko czego nie ma JohnyYogi, wiec twoj post mozna potraktowac jako zwykly spam zeby tylko napis posty ;)

Tak wiem teraz to ja spamuje :D

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...